Mogelijkheden

Groepsaccommodatie De Lindenhorst is door haar ligging en faciliteiten bij uitstek geschikt voor:

  • Conferenties 
  • Vergaderingen 
  • Cursussen en trainingen 
  • Therapiegroepen 
  • Muziek –en theatergroepen 
  • Schoolwerkweken 
  • Familiereünies 
  • Bruiloften en partijen

oude beuk

Conferentie, vergadering, cursus of training

De Lindenhorst beschikt over meerdere ruimten, die gelijktijdig gebruikt kunnen worden voor het houden van conferenties en vergaderingen en het geven van cursussen en trainingen. Dit kan gecombineerd worden met een overnachting. In overleg kunnen wij zorgen voor koffie, thee, maaltijden, hapjes en drankjes, maar u mag dit ook zelf organiseren.

(Familie)weekend of bijeenkomst

Families en vrienden die elkaar in een mooie omgeving en ongedwongen sfeer willen ontmoeten om bij te praten en bij te tanken zijn bij De Lindenhorst aan het goede adres. Buiten is er van alles te zien en te beleven. Binnen is er voldoende ruimte voor creatieve uitspattingen, fantasierijke voorstellingen en swingende avonden. In onze professionele keuken kunt u zelf voor uw gasten koken, maar wij kunnen ook zorgen voor een heerlijke maaltijd of barbecue.

Meditatie, spiritualiteit en theater

Rondom De Lindenhorst liggen verschillende bijzondere krachtplaatsen, die een meerwaarde hebben voor mediatieve sessies door therapeutische, spirituele en energetische groepen. Er is volop ruimte voor rituelen, bezinning, natuurbeleving en mediatieve wandelingen in de natuur. Binnen beschikken wij over een theaterzaal met podium, zodat degenen die kunstzinnig bezig willen zijn ook aan hun trekken kunnen komen.
Voor het bereiden van de maaltijd kunt u gebruik maken van onze professionele keuken, maar u kunt het eten ook door ons laten verzorgen. De Lindenhorst heeft een kok, die goed vegetarisch kan koken.

Bruiloften en partijen

Wat is nu romantischer dan uw bruiloft vieren in een lieflijk Drents landschap vlakbij een ooievaarsstation? Op De Lindenhorst kunt u ca. 100 gasten ontvangen in een natuurlijke en ongedwongen sfeer. Onze parkeerplaats biedt ruimte aan 50 auto’s.
Wilt u een muzikale omlijsting? Vraag dan de beheerder om advies voor het huren van dj’s, muzikanten of andere artiesten. Ook kunt u vrij gebruik maken van onze muziekinstallatie. Onze kok informeert u graag over de mogelijkheden van buffetten, maaltijden en hapjes.
Zo kunt u zelf uw feest vormgeven, afgestemd op uw budget. En wie geen zin heeft om naar huis te rijden kan altijd blijven slapen…