Accommodatie

Groepsaccommodatie De Lindenhorst is gevestigd in een statig herenhuis, dat stamt uit 1903. De inrichting is eenvoudig, maar gezellig en de sfeer is ongedwongen. Daardoor voelt iedereen zich snel thuis.

Wilt u blijven slapen?
De accommodatie heeft 9 slaapzalen met bedden voor 51 personen. Zoekt u een plek voor een feest of partij? In overleg kunnen wij dan ca. 100 personen herbergen.

benedenverdieping_Lindenhorst

slaapkamer

Lindenhorst_zolder

Beneden

Op de begane grond zijn twee eetzalen, een grote theaterzaal met podium, een goed ingerichte professionele keuken en sanitair. De keuken heeft een 6-pits fornuis, een grote oven, een braadslee, een ingebouwde frituur, een snijmachine, een afwasmachine en alles wat nodig is om voor grote groepen te kunnen koken. U kunt daar zelf gebruik van maken, maar u kunt ons ook vragen om voor u te koken. John is een zelfstandig werkend instellings-en dieetkok. Hij kan uitstekend koken, ook vegetarisch!

Boven

Op de eerste verdieping zijn acht slaapvertrekken met stapelbedden en één kamer met een tweepersoons bed. Alle vertrekken zijn voorzien van een wastafel. Verder zijn er vier badkamers met een douche en drie toiletten. Op de bovenste verdieping bevinden zich de zolders, een verkleedzolder met toneelkleren en attributen en een werkzolder.

Buiten

Buiten is het terras, een volleybalveld, een basket, een kampvuurplaats en een prachtig oud natuurbos. Dit bos is alleen toegankelijk voor de bezoekers van de Lindenhorst. Midden in dit bos staat heel indrukwekkend een grote oude boom.

beneden_Lindenhorst   slaapkamer

indrukwekkende boom